Chamonix Mont Blanc - Alt om skireiser og hotell i Alpene


Velkommen til Chamonix.no

Her får dere den beste guiden til skiferie i Chamonix!

- Hvilke hotell burde man velge?
- Hvor er de beste skiløypene?
- Finn de beste restaurantene!
- Samt mye mere!

mandag 12. desember 2011

Restauranter i Chamonix

Hvis du har nok energi til å gå ut etter en lang dag i bakken, vil Chamonix definitivt passe deg bra. Fra de franske restaurantene hvor maten er nydelig til et eventyr på de mange barene. Her er det nesten umulig å vite om du er i Sverige, Tyskland eller USA pga alle de forskjellige folkene, vil du ha nok å gjøre i Chamonix...

Det å spise ute er en glede i Frankrike og spesielt i Haute-Savoie. Her kan du også velge mellom latinsk, britisk, eller til og med japanske restauranter. Det er også mange cyber-kafeer, barer, og nattklubber som vil sørge for holde deg opptatt hele natten hvis du ønsker det.

Med 14 barer, 80 restauranter, og sju nattklubber, er Chamonix en svært livlig by om natten, og gågatene blir fort travelt når heisene har stengt for dagen. Det er et veldig internasjonalt publikum som har strømmet til fjellet, og det er masse barer med levende musikk,  nattklubber og diskoteker som har åpent til sent natten.

Hvis du ønsker å prøve lykken, vil verdensklasse casino i Chamonix gi deg spillelyst, her er alt fra blackjack, rulett, poker og flere maskiner i reneste Las Vegas stil.

Vi vil anbefale steder som The Pub, The Ice Rock Café, Mill Street Bar, og Bar du Moulin. Dette er noen av de mest populære møtesteder for å ha det gøy i Chamonix. På Choucas kan man foreslår sanger, og Santa Fe eller Cybar (ved siden ChamJam) har internet skulle man trenge det. De svenske og amerikanske turistene ser ut til å gå mest pål Wild Wallabies eller Bar Chambre Neuf, hvor øl og rock n 'roll sørger for fest hele kvelden/natten.Frankrike er kjent for sin gode mat, og det er nok av restauranter i dalen som er åpen hele året. Og det er garantert noe som passer for deg her! Oste elskere vil ha følelsen av at Chamonix er et paradis på jorden, de fleste av de lokale spesialitetene er laget med oster fra regionen. Ikke tilbring flere timer på å lese gjennom menyene, men prøve for eksempelen raclette (biter av ost som blir smeltet, og så skrapt av på en kokt potet), en Fondue Savoyarde (en pott av smeltet ost hvor du dypper kuber av brød i), eller en tartiflette (potet gratinering med løk, lardoons, og reblochon ost) vil være umulig.

Nyt ditt måltid mens du beundrer den fantastiske utsikten over landskapet i dalen og på Mont Blanc topp kan man spise middag på en av de syv høyde restaurantene rundt Chamonix. The Panoramic, som ligger på toppen av Brevent, er veldig populær blant skiløpere og utsikten er fantastisk. Mmen hvis du ønsker å skryte til dine venner hjemme, og si at du hadde lunsj i den høyeste restauranten i Europa, er Le 3842 plassen for dere.

Indisk, kinesisk, japansk, meksikansk, italiensk - du kan finne all slags mat i Chamonix. Pluss at prisene er for alle budsjetter. Den meksikanske restauranten La Cantina kan skryte av bra kvalitets mat og en fantastisk atmosfære. Vegetarianere kan spise på Le Santa Fe, men dette er så bra at deres kjøtt etende venner vil like maten her også!  Den beste sushi i byen, så ta turen til Munchie. Hvis du ønsker å spise i en veldig eksklusivt restaurant og er du klar til å betale prisen, så gå til Hotel Albert 1er eller til Auberge du Bois. Begge har tradisjonell fransk mat, men Auberge du Bois er litt koseligere.

Restaurant le Sanjon à Chamonix-Mont-Blanc

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar