Chamonix Mont Blanc - Alt om skireiser og hotell i Alpene


Velkommen til Chamonix.no

Her får dere den beste guiden til skiferie i Chamonix!

- Hvilke hotell burde man velge?
- Hvor er de beste skiløypene?
- Finn de beste restaurantene!
- Samt mye mere!

fredag 9. desember 2011

After ski og uteplassene i Chamonix


Hvis du har nok energi til å gå ut etter en lang dag i bakken, vil Chamonix definitivt passe deg bra. Fra de franske restaurantene hvor maten er nydelig til et eventyr på de mange barene. Her er det nesten umulig å vite om du er i Sverige, Tyskland eller USA pga alle de forskjellige folkene, vil du ha nok å gjøre i Chamonix...

Det å spise ute er en glede i Frankrike og spesielt i Haute-Savoie. Her kan du også velge mellom latinsk, britisk, eller til og med japanske restauranter. Det er også mange cyber-kafeer, barer, og nattklubber som vil sørge for holde deg opptatt hele natten hvis du ønsker det.

Med 14 barer, 80 restauranter, og sju nattklubber, er Chamonix en svært livlig by om natten, og gågatene blir fort travelt når heisene har stengt for dagen. Det er et veldig internasjonalt publikum som har strømmet til fjellet, og det er masse barer med levende musikk,  nattklubber og diskoteker som har åpent til sent natten.

Hvis du ønsker å prøve lykken, vil verdensklasse casino i Chamonix gi deg spillelyst, her er alt fra blackjack, rulett, poker og flere maskiner i reneste Las Vegas stil.

Vi vil anbefale steder som The Pub, The Ice Rock Café, Mill Street Bar, og Bar du Moulin. Dette er noen av de mest populære møtesteder for å ha det gøy i Chamonix. På Choucas kan man foreslår sanger, og Santa Fe eller Cybar (ved siden ChamJam) har internet skulle man trenge det. De svenske og amerikanske turistene ser ut til å gå mest pål Wild Wallabies eller Bar Chambre Neuf, hvor øl og rock n 'roll sørger for fest hele kvelden/natten.
Chamonix street 003

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar